vastgoedfotografie

- You never get a second chance to make a good first impression -

Waarom kiezen voor een professionele vastgoedreportage?
Kandidaat-kopers starten de zoektocht naar hun ideale woning voornamelijk op internet. De eerste indruk van een woning wordt gevormd door de foto’s die online staan. Als deze er onaantrekkelijk uitzien, is de kans groot dat er snel wordt doorgeklikt naar het volgende pand. Een goede eerste indruk is daarom zeer belangrijk!
Voor meer info en tarieven, download hier de pdf.
U bent makelaar en wenst een tarief op maat?
Bel op 0486 90 72 44 of mail naar [email protected]

vastgoedstyling advies

- Laat zien wat je in huis hebt! -

Waarom kiezen voor vastgoedstyling advies?
Met het vastgoedstyling advies van Picture Your Home heeft u alles in handen om uw pand klaar te maken voor een succesvolle verkoop.

U ontvangt een adviesrapport op maat van uw woning waarin ik, in de vorm van een handige checklist, beschrijf hoe u het huis op een aantrekkelijke manier kan presenteren voor een brede doelgroep. Qua inrichting gebruik ik voornamelijk uw eigen meubelen en decoratie, zodat met minimale kosten een maximaal effect kan worden gecreëerd.

In combinatie met vastgoedfotografie
Nu de woning er piekfijn uitziet, is dit ook het ideale moment om uw pand te documenteren met professionele vastgoedfoto’s!

Door uw woning online optimaal te presenteren vergroot u de interesse in uw woning, dat vervolgens leidt tot meer bezichtigingen. Uw pand wordt vaak sneller en aan een betere prijs verkocht.

Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om vastgoedstyling advies te verkrijgen zonder de fotografie.
Voor meer info en tarieven, download hier de pdf.
U bent makelaar en wenst een tarief op maat?
Bel op 0486 90 72 44 of mail naar [email protected]